Links

van Online Professionals

Freelance bedrijfs- of WMO-consulent nodig?

Links

van Online Professionals

Op dit moment hebben wij nog niet zoveel interessante links om met jullie te delen. Meld je gerust een link aan van info@bureausabien.nl.

Interessante links:

OnlineProfessionals.nl: Dé website voor ZZP-ers, MKB-bedrijven en verenigingen voor remote, hybride en online bedrijfsondersteuning door online professionals. Online Professionals ontzorgt én ondersteunt ondernemers op tijdelijke of structurele basis geheel naar hun eigen behoefte.

GellakZaandam.nl: Gellak laten aanbrengen? Bij Gellak Zaandam staan ze voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!

PlusTips.nl: Een website met informatieve blog vol leuke en handige wetenswaardigheden op uiteenlopende onderwerpen aangevuld met passende en mooie aanbiedingen. Voor als je 40-, 50-, 60- en 70-plusser of ietsje ouder bent.

Cactes.nl: CACTES levert organisatieadvies en interim ondersteuning gericht op recruitment, werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie (projecten). Belangrijke uitgangspunten: een passie voor het vak recruitment, de drang om te (blijven) prikkelen en gericht op samenwerking en resultaat.

BijDen.nl: BijDen Administratie en Advies realiseert administratief overzicht door het inzetten van de juiste expertise, beveiligde software en door altijd aan te sturen op een persoonlijke en betrokken aanpak voor het beste resultaat.

Siteground.com: Een webhosting platform waarbij u voor een eerlijke prijs uw zakelijke of privé webhosting kunt onderbrengen. Online Professionals heeft de webhosting naar volle tevredenheid bij Siteground ondergebracht en bevelen Siteground dan ook van harte aan.

WordPress.org: WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt. WordPress is tegelijkertijd gratis en onbetaalbaar.

ZelfstandigenBouw.nl: Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang.

ZelfstandigOndernemers.nl: Als zelfstandig ondernemer moet je zelf je inkomen regelen. Ook op de momenten dat je niet kunt werken. Bijvoorbeeld bij ziekte of als je even geen opdracht hebt. Maar ook als je later van je oude dag wilt gaan genieten. Al deze zaken regel je eenvoudig en betaalbaar via het vangnet van Zelfstandig Ondernemers.